Κάπως έτσι, κάποιοι έφυγαν χαρούμενοι για το τριήμερο ενώ άλλοι έμειναν πίσω. Είτε από επιλογή, είτε από τσουβάλια υποχρεώσεων.

Αυτοί οι ”άλλοι”, ίσως νοιώθουν να πνίγονται μέσα στη μοναξιά τους. Την ατέρμονη κούραση της καθημερινότητας, την εσωτερική τους τιμωρία για αυτά που δεν κατάφεραν να πετύχουν. Στέκονται όμως βράχοι ακλόνητοι μπροστά στη φροντίδα των παιδιών ή στις ανάγκες των ηλικιωμένων γονέων και έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη χρημάτων.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε από αυτά τα μονοπάτια. Ο κάθε ένας με τη σειρά του και αντιμετωπίσαμε αυτές τις καταστάσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και το χαρακτήρα μας. Η ζωή δεν είναι ακυβέρνητη βάρκα για να μας πηγαίνει όπου θέλει ο καιρός, ζητάει τόλμη από εμάς και αποφασιστίκοτητα. 

Το δώρο της μοναξιάς είναι ο επαναπροσδιορισμός των αποφάσεων μας. Είναι η κατάλληλη ώρα για να αλλάξουμε ό,τι μπορούμε με τον πιο όμορφο τρόπο και να θυμάστε πως “πάντα μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα” είναι μόνο θέμα απόφασης να συναντήσουμε την προσωπική μας ευτυχία.

life coachΑς μην ξεχνάμε ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική, ειδικά αυτή με τον εαυτό μας! Καλό είναι να μην υποτιμάται η συνεργασία με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που με τις γνώσεις του και την εμπειρία του θα μπορέσει να προσφέρει βοήθεια και μια πιο ξεκάθαρη ματιά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κουβεντιάσουμε την δική σας περίπτωση, σας περιμένω σε μία συνεδρία για  να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί.

Γαβριέλλα Καραπατή

Μοιραστείτε το:
Call Now Button