Coaching

‘’Ζούμε μέσα στη φωτεινή πλευρά της ζωής μας’’

Ας αρχίσουμε το ταξίδι μας

με μια φράση της Maya Angelou. Η ζωή γουστάρει να τη βουτάνε από το πέτο και να της λένε: «είμαι μαζί σου μικρή μου, φύγαμε» κι αυτό θα κάνουμε παρέα. Να θυμάστε ότι έχετε ήδη χαράξει τη μισή διαδρομή για να φτάσατε μέχρι εδώ, τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε από κοινού.

Είναι η εσωτερική μας εξέλιξη, η επίτευξη των προσωπικών μας στόχων. Η ολοκληρωτική μας μεταμόρφωση, η αναγέννηση.

Ο Life Coach είναι ο υποστηρικτικός,  έμπιστος, πιστοποιημένος συνεργάτης σας. Είναι αυτός που γνωρίζει τον τρόπο να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας, να προσδιορίσετε και να πετύχετε τους στόχους σας για να φτάσετε στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.  Να εκπληρώσετε τα προσωπικά σας όνειρα και φιλοδοξίες, να εντοπίσετε τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία σας, να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας ‘’κρατήματα’’ και να δράσετε άμεσα χωρίς αναβολή. Να εστιάσετε στο εδώ και στο τώρα γεφυρώνοντας το παρελθόν με τον παρόν και να σας υπενθυμίσει ‘’πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε’’. Με λίγα λόγια, ‘’να επιλέξετε συνειδητά να ζήσετε μέσα στη φωτεινή πλευρά της ζωής σας’’.

Ο Life Coach δεν παρέχει ποτέ συμβουλές και οφείλει να είναι πάντα αμερόληπτος. Δεν είναι ο ρόλος του να μεταδώσει εμπειρία ζωής και γνώση. Σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και να βρείτε όλες τις κρυμμένες σας απαντήσεις. Τις αποφάσεις, τους στόχους και τα θέλω σας, τα ορίζετε εσείς και μόνο εσείς.

Σε καμία περίπτωση. Ο Life Coach εργάζεται με ψυχικά λειτουργικά άτομα. Θα δουλέψετε μαζί με οδηγό το παρόν σας έτσι ώστε να σας βοηθήσει, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και μεθόδους, να αποκτήσετε το μέλλον που θέλετε. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα γιατί βασίζονται στη δράση. Ο θεραπευτής, κοιτάζει το παρελθόν σας και εμβαθύνει σε αυτό για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το παρόν και είναι ο μοναδικός ειδικός για να κάνει διάγνωση διαταραχών και να δουλέψει με ψυχικά τραύματα.

Ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει ποια είναι η σωστή απόφαση που πρέπει να πάρει. Κι όπως λέει η κλινική ψυχολόγος Angela Kenzslowe,  «ένας σπουδαίος Life Coach γνωρίζει τα όρια του coaching και θα σας παραπέμψει σε έναν θεραπευτή εάν και όταν χρειάζεται κλινική εργασία».

Όχι βέβαια! Αρκετοί άνθρωποι ανησυχούν μήπως εξαρτηθούν από τον Life Coach τους. Δεν γνωρίζουν ότι η δημιουργία ανεξαρτησίας και η ανακάλυψη της δύναμης τους μυαλού τους, είναι ο κορυφαίος στόχος τους. Ο Life Coach δημιουργεί αυτοενδυνάμωση, τις αλλαγές τις κάνετε εσείς.

Εάν εργάζεστε με έναν Life Coach, σας συνιστώ να παραμείνετε στο πρόγραμμα μέχρι να πετύχετε τα ‘’θέλω’’ και τις ‘’ανάγκες’’ σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χτίσετε εμπιστοσύνη με τον Life Coach σας και να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές για να πετύχετε τους στόχους σας.

Δωρεάν γνωριμία 45 λεπτών
''Οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο ή μέσω τηλεδιάσκεψης''
Έχετε αποφασίσει να γνωρίσετε την πιο χαρούμενη εκδοχή σας;

Personal Life Coaching για

Θέματα Οικογένειας

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Αντιμετώπιση Χωρισμού

Επίτευξη Προσωπικών Στόχων

Αναπλαισίωση Δυσάρεστων Καταστάσεων

Μαθαίνουμε να ζούμε στη φωτεινή πλευρά της ζωής μας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Πως θα πετύχουμε αυτά που θέλετε;

  • Σε κλίμα φιλικό και ασφαλές, θα κουβεντιάσουμε για όλους τους τομείς της ζωής σας. Για τη δουλειά, την οικογένεια, τους γονείς, τις σχέσεις, το χωρισμό, τους φίλους, τη διαχείριση χρόνου και ό,τι άλλο σας απασχολεί. Οι συναντήσεις θα γίνονται δια ζώσης ή διαδικτυακά.
  • Θα ανακαλύψουμε που βρίσκεστε στο εδώ και το τώρα, σε κάθε έναν από τους τομείς της ζωής σας.
  • Θα ιεραρχήσουμε τις ανάγκες σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική από αυτά που πιστεύατε μέχρι σήμερα.
  • Θα εντοπίσουμε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο που βρίσκεστε και που θα θέλατε να είστε. Με τα κατάλληλα εργαλεία και μεθόδους, θα σας βοηθήσω να αναπτύξετε μια ισχυρή στρατηγική για την κάλυψη των αναγκών σας.
  • Θα μελετήσουμε τον τρόπο που σκέφτεστε και θα ανακαλύψουμε τα εμπόδια που σας προκαλεί.
  • Θα επικεντρωθούμε στον τρόπο που θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχου σας με ρεαλιστικό τρόπο.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος εξαρτάται από το χρόνο που θέλετε να αφιερώσετε στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Οι τιμές διαφοροποιούνται, αν θέλετε μεμονωμένα ραντεβού ή αν κλείσετε πακέτο συνεδριών.

Μοιραστείτε το:
Call Now Button