Καλώς ορίσατε

βεβαίωση life coach

και επιτρέψτε μου να σας συστηθώ.

Είμαι η Γαβριέλλα Καραπατή και γεννήθηκα στην Αθήνα όταν ακόμα μεγαλώναμε ξέγνοιαστα, χωρίς να υπάρχει λόγος για να κλειδαμπαρώνουμε τις πόρτες και μαζί με αυτές και την ψυχή μας.

Οι σπουδές μου στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, είχαν ως αφετηρία το Saint George Commercial College και η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε μέσα από τις πολυεθνικές εταιρίες. Ευτυχώς, στην πορεία έζησα όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα. Τα πάνω και τα κάτω, τις σωστές και τις λιγότερο επιτυχημένες επιλογές. Μέσα από μια γεμάτη εμπειρίες διαδρομή, ανακάλυψα ότι τα πιο δύσβατα μονοπάτια, μου είχαν κάνει ένα τεράστιο δώρο. Είχα καταφέρει να σταθώ όρθια και είμαι ευγνώμων για αυτό αλλά και για άλλα πολλά!

Οι σπουδές στο χώρο της ψυχολογίας μπήκαν στη ζωή μου το 1996 όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι ‘’δεν ζούσα στη φωτεινή πλευρά της ζωής μου’’ και θέλησα να κάνω κάτι γι’ αυτό άμεσα. Για τέσσερα και πλέον χρόνια παρακολουθούσα εντατικά σεμινάρια συμβουλευτικής ψυχολογίας, δραματοθεραπείας και παιγνιοθεραπείας ανακαλύπτοντας έναν καινούργιο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.

Τον Ιούλιο του 1991, είχα ήδη ξεκινήσει να εργάζομαι με τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, από άλλη θέση και κατέχοντας άλλο τίτλο. Η μεγάλη στροφή έγινε όταν αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στο coaching παρακολουθώντας μαθήματα τόσο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο όσο και σε φορείς του εξωτερικού. Έτσι απέκτησα τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να συνεχίσω το έργο μου, αυτό που ούτως ή άλλως αγαπώ να προσφέρω. ‘’Τον ξεχωριστό τρόπο που χρειαζόμαστε, για να ζούμε και να αναπνέουμε, μέσα στη φωτεινή πλευρά της ζωής μας’’.

Να είστε πάντα καλά και να φροντίζετε τον εαυτό σας.
Γαβριέλλα Καραπατή

Πιστοποιήσεις:
Gestalt Therapy Practitioner Accredited - iGPPA Certified
Certificate in Coaching - AC Accredited - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Life Coaching - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Professional Life Coach - Transformation Academy
Life Coach Certificate - The Academy of Modern Applied Psychology
NLP Practitioner - Certification iGNLP/ABNLP
Mindfulness Practitioner Course - The Academy of Modern Applied Psychology

Σημείωση: Η επιλογή Συμβούλου είναι προσωπική υπόθεση. Αυτό που θα ήταν καλό να προσέξετε, είναι να απευθυνθείτε σε έναν Πιστοποιημένο Σύμβουλο.

Ειδική προσέγγιση για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά

Μοιραστείτε το:
Call Now Button