Καλώς ορίσατε

Είμαι η Γαβριέλλα Καραπατή, πιστοποιημένη Life Coach και στόχος μου είναι η προσωπική σας ανάπτυξη και εκπαίδευση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι σπουδές μου στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, είχαν ως αφετηρία το Saint George Commercial College και η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε μέσα από τις πολυεθνικές εταιρίες. Ευτυχώς, στην πορεία έζησα όλα τις ανθρώπινες καταστάσεις. Τις εύκολες αλλά και τις δύσκολες. Τις σωστές και τις λιγότερο επιτυχημένες επιλογές. Διανύοντας μια διαδρομή γεμάτη εμπειρίες, ανακάλυψα ότι μέσα από τα πιο δύσβατα μονοπάτια, είχα καταφέρει να σταθώ όρθια και είμαι ευγνώμων για αυτό αλλά και για άλλα πολλά!

Οι σπουδές στο χώρο της ψυχολογίας μπήκαν στη ζωή μου το 1996 όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι ‘’δεν ζούσα στη φωτεινή πλευρά της ζωής μου’’ και θέλησα να κάνω κάτι γι’ αυτό άμεσα. Για τέσσερα και πλέον χρόνια παρακολούθησα εντατικά σεμινάρια συμβουλευτικής ψυχολογίας, δραματοθεραπείας και παιγνιοθεραπείας ανακαλύπτοντας έναν καινούργιο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.

Τον Ιούλιο του 1991, είχα ήδη ξεκινήσει να εργάζομαι με τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, από άλλη θέση και κατέχοντας άλλο τίτλο. Η μεγάλη στροφή έγινε όταν αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στο coaching παρακολουθώντας μαθήματα τόσο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο όσο και σε φορείς του εξωτερικού. Απέκτησα τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να συνεχίσω το έργο μου, αυτό που ούτως ή άλλως αγαπώ να προσφέρω. Την προσωπική σας εκπαίδευση, ώστε να ζούμε όλοι μαζί αλλά και ο κάθε ένας ξεχωριστά ‘’στη φωτεινή πλευρά της ζωής μας’’.

Να είστε πάντα καλά και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Γαβριέλλα Καραπατή

Πιστοποιήσεις:

  • Κρίσεις Πανικού: Θεωρητικό Πλαίσιο και Πρακτική Διαχείριση – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο 
  • Gestalt Therapy Practitioner Accredited – iGPPA Certified
  • Certificate in Coaching – AC Accredited – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
  • Life Coaching – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
  • Professional Life Coach – Transformation Academy
  • Life Coach Certificate – The Academy of Modern Applied Psychology
  • NLP Practitioner – Certification iGNLP/ABNLP
  • Mindfulness Practitioner Course – The Academy of Modern Applied Psychology

Σημείωση: Η επιλογή Συμβούλου είναι προσωπική υπόθεση. Αυτό που θα ήταν καλό να προσέξετε, είναι να απευθύνεστε πάντα σε Πιστοποιημένο Σύμβουλο.

Ειδική προσέγγιση για κάθε έναν ξεχωριστά

Μοιραστείτε το:
Call Now Button