Η Γαβριέλλα Καραπατή είναι πιστοποιημένη Life Coach από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών με εξειδίκευση στη Διαχείρισης Άγχους και των Κρίσεων Πανικού. Στόχος της είναι να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τους τρόπους ώστε να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή.

Οι σπουδές της στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, είχαν ως αφετηρία το Saint George Commercial College και η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε, μέσα από τις μεγαλύτερες στο χώρο τους, πολυεθνικές εταιρίες.

Οι σπουδές της στο χώρο της ψυχολογίας άρχισαν το 1996 όταν ένιωσε ότι “δεν ζούσε στη φωτεινή πλευρά της ζωής” και αποφάσισε να δράσει άμεσα. Για τέσσερα και πλέον χρόνια παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια συμβουλευτικής ψυχολογίας, δραματοθεραπείας και παιγνιοθεραπείας ανακαλύπτοντας έτσι έναν καινούργιο τρόπο δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας.

Τον Ιούλιο του 1991, είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται με τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, από άλλη θέση και κατέχοντας άλλο τίτλο. Η μεγάλη στροφή έγινε όταν αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο Life Coaching παρακολουθώντας μαθήματα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο καθώς επίσης και σε φορείς του εξωτερικού. Απέκτησε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και γνώσεις για να συνεχίσει το έργο της. Την προσωπική σας εκπαίδευση, ώστε να αναπτύξετε την ικανότητα να “χτίσετε” τη ζωή που εσείς επιθυμείτε, να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να εξελίξετε την καριέρα σας.

Οι συνεδρίες με την Γαβριέλλα, για να είναι άμεσες και  αποτελεσματικές γίνονται 1:1 στο γραφείο ή μέσω διαδικτύου.

Σημειώστε ότι η επιλογή Συμβούλου είναι προσωπική υπόθεση. Αυτό που θα ήταν καλό να προσέξετε, είναι να απευθύνεστε πάντα σε Πιστοποιημένο Σύμβουλο

Πιστοποιήσεις:

  • Κρίσεις Πανικού: Θεωρητικό Πλαίσιο και Πρακτική Διαχείριση – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο 
  • Gestalt Therapy Practitioner Accredited – iGPPA Certified
  • Certificate in Coaching – AC Accredited – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
  • Life Coaching – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
  • Professional Life Coach – Transformation Academy
  • Life Coach Certificate – The Academy of Modern Applied Psychology
  • NLP Practitioner – Certification iGNLP/ABNLP
  • Mindfulness Practitioner Course – The Academy of Modern Applied Psychology

Social:
 

Facebook:  Γαβριέλλα Καραπατή
Instagram: Gabriella Karapati
Linkedin: Gabriella Karapati
Pinterest: Gabriella Karapati
YouTube: Gabriella Karapati

Ειδική προσέγγιση για κάθε έναν ξεχωριστά

Μοιραστείτε το:
Call Now Button